Friday, July 10, 2009

Saya Dan Mat Despatch

malam semalam gua terpikir, pejam celik pejam celik, dah sebulan gua menganggur. malu jugak tiap tiap hari duduk rumah perabih beras je. poket gua pun dah rabak gila ni. nak pow orang tua tak sedap pulak. so, tadi gua dah pergi mintak kerja. disebabkan gua rasa gua ni tak mempunyai kelulusan tiggi macam saingan gua tu, gua pergi mintak kerja despatch je.. haha.. bedal la buat sementara tunggu surat airforce tu. lagi pun sambil gua hantar surat, boleh jugak gua polish bakat azroy gua. dah lama gua tak merempit. haha.



lepas gua setel hal despatch, sepantas halilintar gua gerak evan. nak kutip film.. hasil kali ini tak memberansang kan langsung. dah la film gua film cacat. dah tu 5 je yang jadi gambar. 2 je yang boleh survive. damn.. -_-" pasrah beb gua hari ni..



gua balik je rumah, "wei hang bila nak pack barang!". Aduh, gua terlupa la harini gua nak gerak kedah.. cepat cepat rembat berus gg, baju dua helai, seluar dua helai. angkat laptop. pom. "SIAPPPP!". Alhamdulillah, 4jam gua ber-hibernate dalam mpv bapak wa. selamat sampai ke destinasii.. :D

2 comments:

  1. suke post awak ni , rempit pon jadi la azwan. good luck to u too :)

    ReplyDelete