Saturday, December 19, 2009

one more day to go

one more days to go! wish me luck!

Thursday, December 17, 2009

cilakakakak!

lagi dua hari, malam ni gua off to perak dah. paling best. gua demam. cis!

LomoKids di Rantai!

gua malas nak cerita banyak, tadi gua ingat malas nak kayuh pasal macam malas je. tapi kaki gua asyik sakit sakit sendi tok wi aje. last last gua kayuh jugak ke banglo merah. gua pelik. tiba tiba sakit tu hilang. cis. oh gua gerak banglo merah ada benda ni, lekat lekat gambo sikit.. jemput la datang dengar cerita nanti 100 orang pertama dapat bunga telur free. ha, gua takde so para peminat gua, sorry banyak banyak lah gua tak dapat nak tolong otograph kan kat dada lu orang.



footnote : gua dah simen sikit depan rumah gua ni, elok dah buat layan seret2 tayar belakang.

Monday, December 14, 2009

Kalau Ada Rezeki Adalah..

gua malas nak cakap banyak, lu orang baca dan pandai pandai la faham sendiri okay. ini sedutan dari surat yang gua terima dari Tentera Udara Diraja Malaysia.

"1. TUDM sekali lagi akan mengambil anak anak watan untuk berkhidmat bagi memenuhi keperluan semasa mengikut perkembangan TUDM masa kini. Untuk itu TUDM memerlukan anak anak watan yang berkaliber. Anda adalah calon yang telah terpilih menghadiri Pemilihan Akhir TUDM di Institut Latihan Tentera Udara, Ipoh, Perak. Sekiranya anda berjaya, anda akan terus menjalani latihan selama 6 bulan disana."

sementara masih berkesempatan, gua susunkan sepuluh jari untuk lu orang. gua mintak maaf kalau ada terkasar bahasa, terbahan lu orang, ter nganjing, ter ejek, dan apa apa ter yang berkaitan. harap lu orang takde yang sakit hati dengan gua lagi, buat buah hati. ai lebiu hani bani.

notakaki : kalau lu tengok lepas ni gua tak hapdet2. lu faham2 je lah ye.


(agak2 lu nanti gua buat flat-top tak?)hahaha

Saturday, December 12, 2009

Satu Kaki Satu Tangan,10.000 km.


(gua respek sama lu beb!)

sedang gua lepak dengan brader gugel, dia suggest kat gua satu cerita yang buat gua terasa tercabar. bukan pasal mastika, freemanson, black metal, atau apa apa lagi isu hangat di malaysia. tapi kisah pasal ada brader dari china, dia cacat pasal eksiden kereta. lepas eksiden sedar sedar kaki dengan tangan dah hilang. brader tu lepas dia sedar dia dah give up taknak hidup. tapi kawan dia suggest dia jadi ala monk tu, ala yang mcm father tu.. ha sami. dia pun jadi sami.


(lu tak caye lu darab 20, ini gua kira cincai je 5km tau)

tapi dia tak bleh bawak job tu. entah tak tahu lah kenapa. yang penting gua tercabar pasal dia boleh kayuh dari Dalian ke Dali tiga kali, abang gugel kata ada jugak 10.000km. pergh! dah sama macam 20kali lu ulang alik KL-Perlis beb! lu bayang kan 1 kaki 1 tangan tu. brader tu travel dengan basikal murah je beb. dia sampai satu tempat dia akan ke post opis beli setem dari tempat tu, and dia support semua tu dengan jual tulisan khaligrafi yang dia belajar masa masa jadi sami dulu tu. lepas pada tu gua tersentak, terasa malu beb. tapi last last gua bagi alasan. "alahhh, brader cina tu takda kerja.. memang la boleh" (dalam hati gua itu cuma alasan cover malu) haih..

footnote : ha kalau lu tak puas hati lu klik sini

Friday, December 11, 2009

Abang Buncit Berbulu Putih



teringin gua nak ada benda nih, follow gua pergi kayuh, melepak, dating, dan macam macam aktiviti gua lagi. ada sapa sapa ada cable nak dapat kan bendalah yang coooooooool gila nih? lu rasa kalau hidup lu buat video mesti best kan? best dooo. gua harap esok doraemon keluar dari laci almari yang gua buat isi boxer masam gua tuh. untung untung dapat gua riki line result 4d lusa. mana tau kena, dapat gua bawak keluar superbike sebijik, volume bike complete set, bmw 5series, mesengger bag macam ecal, horizon, lca+,

fuh! banyak sial wishlist gua. gua bajet tepat jam 00.00 25hb december ni gua nak lepak dalam pukilion ah. nak tunggu bawah pokok christmas dia. sebab ada kawan iban gua masa kat sarawak dulu bagitau, malam christmas brader buncit banyak bulu datang kasi hadiah beb. gua nak! gua tak mintak banyak. result 4d untuk 27hb punya je. kalau kena dapat memang gua bawak keluar superbike terus gerak ipoh tgk nabil sanding beb! perghhhhhh. waklu! oh, lupa gua nak bagitau. 125z ecal baru keluar beb, gua harap gua dapat turun putrajaya nganjing syfq pecah kepala. ye la, sekarang gua ngan ecal dah ikat kontrak dengan keramatframa. syfq. lu bila lagi? hahahaha.

footnote : kaki gua sekarang malam2 dia pandai menulis, gua pelik, asal bangun je ada dia selit antara ibu jari kaki dengan jari telunjuk kaki, dia tulis kat gua simple je, "boat" nasib gua dah lali dengan karenah kaki gua. gua ikut kat aja. risau jugak malam2 gua makan kaki sendiri. gua rasa dia nak ini nih. http://2.bp.blogspot.com/_R-5kp8rvgMA/Sax9HRP2AuI/AAAAAAAADQ4/l99h5ZwXb_8/s320/vans_boat_blkwht01.jpg

Friday, December 4, 2009

Frogeye dan Lomography Xpro

semenjak gua ada hobi baru ni, lama jugak gua tak cuci film. so ini updated gua kali ini. bersenjata kan frogeye digandingkan bersama film lomography xpro. masa ni hari azri tunang, berpeluh sakan azri. gua dengar lepas ni dia nak tukar peten muka masa bergambar. hahahahahahahahahahahaha.



lepas setel azri tunang, gua dan yang lain2 singgah melepak di kayu ss2. semua makan dan minum ditaja oleh anis. terimakasih anis! :D



lepas tu esk nya pulak gua dan ecal ke klpac setup lomowall untuk event Look! I'm Positively Creative yang akan dilaunch kan pada 5hb ini, jumpa lu orang di sana! :)





lagi esk gua bersama onfire ke tgv layan new moon.. sekian.


(azwan dan Panini)

Wednesday, December 2, 2009

Selamat Berkenalan!

semenjak dua menjak ni, tidur tak lena, makan tak kenyang. akhirnya hari ini setel sudah operasi salin menyalin ex5 biru candy gua. dari pagi sampai ke petang gua kasi mandi, gua kasi tembak dia kaler baru. ehem ehem ini dia hasil dari gua. amacam? ada bran?


(ini sebelum wa salin)


(ex5 biru candy)hahaha

notakaki : selamat berkenalan dengan expai wa.

Bulan Baru



gua benci edward, gua benci bella. gua suka werewolf! auw auwww.

notakaki : ending macam lahanat, gua tgk dgn gadis aaa. jgn igt gua jambu. dem.